älskar dem dära tofflorna, så himla sköna så man dör !
fick dem i julklapp av mammis och pappis :)
bär dem varje dag, haha :P
nya jeans också :)



sorry för den dåliga uppdateringen idag :( men nu skriver jag :)
snart står klockan tolv och ett nytt år är här, shit vad snabbt det har gått, har det verkligen gått ett år?? kan knappt tänka det, känns som att det har bara gått ett halvår typ, men ärligt! för snabbt har det gått tycker jag, tycker inte ni det?? hoppas att detta år inte gåt lika snabbt!
ett step närmare till 8:an ! mer plugg och läxor, GHAA!
sansa dig, sansa dig ! hahaa :S
en bra låt som jag lyssnar på nu <<



...OCH TUFFT VAR DET :P



idag ska man fira nyår :) , hoppas man ser några raketer här i stan :) )  året gick vi till skansen, för att dem hade raket show, väldigt coolt :) men nu ska vi inte gå till skansen :S
hoppas ni har det ett bra dag och så ses vi snart
:) :) :) :) :) :) :) :) :)



....
jossan skrev detta!



nu har jag gjort leopard naglar :) blev ganska bra faktist för att vara första gången :)
älskar att hålla på med naglarna, ni kanske märker att jag målar mina naglar nu ganska ofta under loven, under skoltid har jag aldrig tid :(
prova själv, det är enklare än vad man tror XD
om ni vill veta hur man gör, kommentera och så kan jag göra step hur man gör såna<3



sorry för den usla uppdateringen men den dagen har gått så snabbt :(
redan fredag imorgon och det betyder att det är snart en vecka till skolan börjar, NOOOOOHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
imorgon är det nyår!
go middag blir det då men det får ni veta imorgon vad vi ska ha, kanske kan ta några bilder :P haha -.-'
kanske måste städa mitt rum??
eller så kanske jag skippar det....
har ett nytt spel på facebook nu, som är mycket roligare en fishville, CITYVILLE! as kul spel, man sköter hand om en stad, man bygger och har mål!
just check it out!
^:^



vaknade klockan 11 idag ! jag vill inte vakna så sent! jag lagde mig klockan 12 igår bara för jag ville stiga upp lite tidigare men nej, nej, jag vaknar upp senare än senast, jag brukar vanligtvis lägga mig 1 på loven och stiga upp tio, men när jag lägger mig 12 så vaknar jag 11? helt crazy, då ska man väl vakna 9 eftersom man lägger sig en timme tidigare! nu är ju hela dagen bortkastad, men jag ändå ingenting att göra men ändå lixom!
haha, okej, jag är fett weird!
idag har jag inget intressant att skriva om men det kanske kommer lite roliga historier :)
i helgen gjorde jag nya naglar, så här kommer bild, fick ju massor av nya nagel saker i julklapp :)



nu ska jag ha en rolig kategori här i min blogg. I denna kategori kan vara skönhet och hälsa, fakta om kändisar, intejuver om kändiar, horoskop ( riktigt, från tidning ), recept,miljön, tips, test och  massor av mer!
nu kommer en skönhet och hälsa tips om att göra rent huden med:

Att göra egna skönhets produkter är både kul, enkelt och miljövänligt. Varför inte göra naturen en tjänst och testa någon av följande smaskiga recept.
fruktig rengöringskräm, den här krämen både luktar och smakar namnam och funkar fintfint att göra rent huden med.

>DU BEHÖVER:

en halv gurka
1 kiwi
5 jordgubbar.
GÖR SÅ HÄR:

skala gurkan och kiwin. Skär dem och jorgubbarna i bitar och mixa ihop med en stavmixer ( en vanlig mixer ) Om massan blir för rinnig kan du mixa i lite havregryn. Tvätta sedan huden med ljummet vatten. Massera in rengöringslotionen och låt sitta i tio minuter innan du tvättar av den med varmt vatten.

XOXO!





här vaknar vi upp och är tröttiga, haha ; )
snart kommer en bra film på tv som vi kanske ska kolla på, ville bara säga hej :=)
vet inte vad vi ska göra idag, men kommer nog på ngt
........?......
.....?.------  -.-'
awkward moment.....

borde säga hejdå nu:)



love kom idag och ska sova över, kulishh :) klockan är snart 1 på natten men kommer nog vara uppe två timmar till, haha, faktist så är jag inte trött som jag alltid brukar vara klockan 1 på natten ahah ; )
oki, godnatt om du inte har sovit ännu!



just nu spelar jag wii fit plus! :)
glömde jag berätta att vi fick ett nytt spel till wii, wii fit plus! man får en bräda till spelet! på brädan ska man stå och själva du är kontrollen, du rör dig, rör han sig i spelet. du kan åka skidor, dansa, flyga, jogga och massor av mer! väldigt kul! meningen med detta spelet är att gå ner i vikt och träna, det finns också att man kan göra armhävnigar och massor av svåra grejer, man får veta sitt BMI och man ska ha ett goal, hur mycket man vill tappa, JUST FOR FUN!
skidor är det roligaste nu<3



hahaha, tog bara några bilder! jag försökte leka lite fjortis hahaa!



på kvällen så kollade johanna och jag på en jätte bra film som heter free willy. der finns typ 4 filmer men den första är nog den bästa :) verkligen ett tips på film! vi hyrde på nätet, kostade 29 kronor. headweb.com är en hemsida man kan hyra filmer, jätte bra kvalite och ingen buffring!
kolla på trailern, den är mycket bättre än vad den ser ut. ber om ursäkt om kvaliten på trailern men filmen är väldigt gammal :S



gick som sagt på shopping rundan igår. och det var mellandagsrea! wihoo :)
köpte på gina, hm, zara och urban outfitters. blev nog mest nöjd på urban outfitters, köpte två klädesplagg därifrån. Ändå tyckte jag att det inte var så mycket rea på affären och en t-shirt kostar runt 500!
gullig tröja 410:-
fint linne. 320:-
som tur var det lite rea :)





jag lovade ju er att jag skulle ha bilder! så nu ska ni få se på en del grejer som jag fick på julafton. jag fick massor av mer men jag orkar inte ta bild på allting så nu får ni bara se några grejer :)
detta smink är det bästa sminket! dem som inte vet vad detta är är ett mirakel. man får en underbar hud! en slags foundation i olika steg! kostar runt 1000 spänn men är super bra. detta är bra för huden och man känner inte ens att man har smink. prova! hej finnar, hejdå finnar! hahaa :P
nu orkar jag inte längre :S det är jobbigt, haha ;)
nu såg ni en del av mina presenter :)
orkar inte heller rabbla upp allt jag fick så det här får duga :)
igår var jag på shoppig runda, men det kommer i ett annat inlägg :)



jag ber så mycket om ursäkt för jag har inte bloggat på två dagar men jag har haft fullt upp verkligen! förlåt! :(
men i alla fall igår firade vi med mormor och morfars julafton! fick massor av fina grejer av mormor och morfar. Jag fick jätte fint av alla i hela släkten och familjen! imorgon kommer jag visa er några grejer av vad jag fick under julafton och juldagen!
idag shoppade jag massor också! I LOVE TO SHOPPA! hihi :P speciellt när det är mellandags rea, ni får se kläderna imorgon!
nu vet inte vad jag ska göra, jag vill inte lägga mig nu! ber om ursäkt en än gång att jag inte bloggade typ på två dagar men imorgon blir det många inlägg med bilder och det. Uppdateringen kommer vara så vanligt nu framöver så hoppas ni är nöjda!
ingen bild men bilder kommer imorgon!

tråkigt inlägg men detta inlägget är bara tillför att ni vet att jag är inte död! hahah :P





äntligen är det julafton, som jag har väntat på denna dag och äntligen är denna dag här!
jag önskar er en god jul! det kommer vara en låg uppdatering för nu vill jag umgås med släkten, gör det ni också och få många klappar, själv har jag fått mina klappar av mamma och pappa men nu väntas farmors gran fullt med klappar!



imorgon är det julafton, kan kappt fatta det, har ännu inte kommit in i julmyset ännu men jag tror att jag kommer göra det imorgon :) :) ;)...
ska nu lägga mina paket under granen, och när jag vaknar imorgon så kommer det vara massor av paket. då är ju det jultomten som har varit här hahaa :) har nog inget mer nu att säga men sov så gott ni kan! jag kan aldrig sova dagen innan julafton :)
put a happy smile on your face :)
<3 <3



en dag kvar till julafton! längtar jätte mycket! det här kommer bara en gång om året så man ska njuta, har köpt mat precis på östermalms saluhall<3 nu ska jag väl ta någoting att äta och sedan ska ju jag kolla på en film med pepparkakor i handen eller kanske en bulle, nu när det är lov så kan ju man äta sötsaker tycker jag :) som sagt är ju det inte varje dag man har lov ;)
längtar till julklappar och umgås med släkten :) julbord ska också bli gott, åsas revbenspjäll och farmors köttbullar....mmmmmmmmuuummmssss :I
cha cha bitches, haha ;)



En norsk, en dansk och Bellman var ute i skogen. Norsken var döv, dansken var stum och Bellman var förlamad i benen och satt i rullstol. 
Dom kom till en grotta och utanför den fanns en skylt med texten:
- Gå in och önska vad du vill.
Norsken gick in och efter en stund kom han ut och skrek:
- Jag kan höra!
Därefter gick dansken in och kom sen ut och ropade:
- Jag kan tala!
Sist tog sej Bellman in i grottan. 
Efter ett tag kam han ut och skrek:
- Titta grabbar, nya hjul!



...och är redo för julafton<3
längtar inte ni till julafton??
jag vet en som gör, jag såklart!



vaknade ganska tidigt idag, klcóckan halv 9 :0 jag tycker det ät skönt att inte sova bort hela dan:) man måste ju ha tid att slå in klappar och det är det som jag gör just nu^^ är snart klar men har lite kvar:)
ett tips på presentpapper och snöre, gå in på lagerhouse, billigt men samtidigt fint :)
nu hinner inte jag skriva mer men jag önskar en lyckad dan före dan före doppardagen! ha det så mysigt som möjligt så ses vi snart:P



idag kommer mammas bardoms kompis med sin man nils och ska hälsa på oss. Vi ska gå på en krog mittimot vår lägenhetl^^ skönt när det är så vidrigt vädern ute  :S
idag på eftermiddan fick jag två par jeans på ginatricot, jag mötte upp mamma på pk-huset och så fick jag jeans. Gulliga mamma^^
kan inte ta några bilder just nu, för nu måste jag städa mitt rum och piffa upp mig innan dem kommer. ses<3
nu kanske ni ser att jag måste piffa upp mig till camilla och nils?? haha-.-'



gick ut med smiley för en stund sen, idag är det super kallt, mycket kallare än igår, tycker inte ni det?
mina fötter frös till istappar:0
smiley frös inte i alla fall, det skulle va så för människorna också, att man  aldrig fryser fast det är 10 minis grader :)
gullia smiley som gräver ner sig i den glittriga snön^^



jag vaknade klockan 8 idag! så jag bara sov 8 timmar idag och igår sov jag nio timmar:0 när det är lov så ska ju man sova, det är ju det lovet är tilför, eller hur ;)
men jag tror att kroppen är inställd på att vakna upp tidigt^^
som tidigare sagt var vi och julpysslade med katta hemma hos farmor, det var jätte kul^^
här kommer bilder:
vi gick till panduro och köpte grejor:)


stökigt blev det.


vi köpte massor med julpapper, silkes papper, guldpenna, silverpenna, massor med klistemärken så vi gjorde massor med julkort :) ojda... det blev många massor i denna mening


denna gjorde jag, det var jätte kul att göra en julhjärta som man hänger upp på granen, man fick slipa på kanterna, måla och allt^.^

min fina jultomte som jag gjorde igår!


jossan som tar bilder till sin egen blogg^^




jag har laddat ner en flöjt på min iphone, precis som en vanlig flöjt, man blåser i den högtalare, kolla vad jag kan, det är ju jätte roligt ! jag har lärt mig my heart will go on: titanic låten!

visst är jag bra :) fatsnade lite i slutet men bortsett från det var ju jag på vg-level :) pussi...



jossan skrev detta i min blogg



hej hej, idag blir det en roliga dag, på eftermiddan ska vi gå och julpyssla med farmor och kattisen^^ supermysigt och superkul :) jag älskar att julpyssla, det är så mysigt hahah:) innan jag går till farmor ska jag bara slappa och kolla på smallville avsnitt // xoxo


gulliga landet som vi kanske ska åka till över nyår:)




haha, ica kommer ju med massor av många reklamer med ulf och dem. Oftast är dem inte så roliga men denna var rolig, bästa är slutet^^



har varit fullt upp, klätt julgran, gjort pepparkaks hus och slått in presenter ^^ jätte rolig dag har det varit :) just nu lyssnar jag på julmusik haha, det ska vara så juligt som möjligt dem sista dagarna före julafton tycker jag :0 slått in bara 4 paket och det tog lite mindre än två timmar ! och jag har ganska många kvar som jag måste slå in imorgon eller på tisdag... tänk om det var skola imorgon, då skulle jag ha behövt stiga upp sex! fett skönt ju att stiga upp mer än 9 i alla fall^^
'
jag köpte några nya julkulor idag, det här var en av dem :)
haha, våra pepparkaks hus, min är längst ut till höger, fett ful men så länge man hade kul, så är ju det som räknas :+)



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.