idag hade vi ett stort SO prov men det gick väl ganska bra, hann inte så mycket på MVG frågan. jag hoppas att det gick bra. idag var det en Rolig dag. skrattade mycket kan man säga, men jag har hört om man skrattar 10 minuter om dagen så har man lättare att sova ;)
ska byta till den lilla matte gruppen på måndag :D äntligen slipper jag Mr.Campbell :D



i tisdags så köpte jag en fin foundation från H&M. Ville bara tipsa om att den foundation var jätte bra^^
den funkade jätte bra på min hudtyp :) Om man ska placera foundation på ansiktet så är det väldigt bra med "Makeup sponge" som ger en fint lager, oftast när man tar med händer så blir det ganska ojämt. det är jätte bra med en kräm ( återfukting) på ansiktet innan man tar på sig foundation, det ger en bättre lyster och fäster bättre längre :)



i tisdags så var ju vi hos Emelie. När jag skulle hem så tog elvira samma buss, när vi gick på bussen så märkte jag att det var bara vi. Helt ensamma på bussen. Det är nog den första gången i mitt liv som jag är helt ensam. Såklart att man har varit på tomma bussar med typ en person i, men här var det helt tomt^^
man kunde bara skrika och blaja och sitta på alla platser, chaffören bar- eeehhh?? vi flummade omkring där och hoppade omkring, tog bilder och allt.



igår beställde jag ett halsband från cocoo's hemsida. jag har alltid velat ha ett halsband därifrån, vet inte varför jag köpte där tidigare... men nu köpte jag ett! det är en cupcake:) hennes halsband är så gulliga, för det är bakelser på halsbanden ! jätte gulliga ^^
detta beställde jag.ett halsband kostar  195 kronor  :) gå och checka in hemsidan, genom att klicka på bilden!



igår hittade jag super gulliga sudd på Bokia. sudden föreställde  bakelser! jag har aldrig sett såna sudd förut.dem såg så goda och verkliga ut. Man ville bara äta upp dem :) dem känns som bakelser också ^^hihi såklart att man måste köpa såna sudd,så man kan smaska på dem på lektionen ( haha,skämt^^)  nu vill man ju  göra fel så man kan sudda ^^ vill ha fler! dem kostar 20 kronor styck
man vill nästan äta upp dem på riktigt ^^



shit vilken rolig dag det har varit idag! vi slutade jätte tidigt pågrundav SPT. jag,emelie och elvira gick till farsta och åt lunch på SUSHI YAMA, tog yakiniki ( love it ) sedan köpte jag små grejer som ni ska få se imorgon (!) efter det så drog vi till emelie och va där :) men emellan där så stannade vi i skolan och jag hade SPT. hade så himla roligt och jag skrattade ihjäl mig ! bokstavligt talat... LOVE YOU GUYS!
men imorgon blir det fett tråkigt, vi slutar tidigt men jag måste plugga till SO provet hela dagen imorgon för ms.Apple sa om jag fick MVG på detta prov så skulle jag få MVG i slutbetyg :) yaay :D
så det gäller att plugga tills hjärnan brinner ;)
emelie och elvira <3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<<3<3<3<3<33<<33<3<33<<3<3<3<33<3<<3<3
"utsikt" från mitt skåp
ser ni hur smala ben jag har? det beror på spegeln. Vi gick till nya delen av farsta centrum och där hade dem roliga speglar :)
här var det en spegel som man såg "tjock" ut :)



gjorde nya naglar idag på eftermiddag. ganska enkla men ibland är det finare med enkla :)  prövade det nya nagellacket som var jätte fint : )



idag var det en rolig skoldag :) skrattade ihjäl mig typ 24/7  :S nästan kissade på mig :) haha^^ ;)
här är dagens looki :)
tröja från ginatricot
linne från H&M
jeans från cheap monday
...



när jag gick ut med smiley så hittade han en stor hög med pinnar, Smiley kastade sig direkt efter högen och gottade sig i där. det var hans paradis :) jag förstår verkligen inte hur en hund gillar pinnar?
gulligt var det i allafall ;)
tugg,smask,bit,tugg,smask,bit..... ^^



... men jag längtar tills det blir skola. Har ingen aning om varför ?



katta kom idag och hälsade på oss :) samtidigt fick jag present från katti och åsa :) det var jätte fina grejer jag fick :) tack så jätte mycket <3 ( jag fyllde år för två veckor sen. det var därför )
1000 kronor på NK
fin guld klocka
långt halsband
fint nagellack
:D



vem vill inte ha en donut maker ?? nu kan man göra donuts på 4 minuter :) enkelt,kul och gulligt :)
detta är en donut maker som gör små munkar bara på nån minut. jag har aldrig sett en sån förut :) vill ha!



hade jätte stor statistik igår :) nu blir jag glad för det är mycket roligare att blogga när man har mycket läsare. tack så jätte mycket alla som går in här :D ni är underbara :) fortsätt :)




idag är det en viktig dag för själv jorden, alla  dåliga saker  vi gör mot jorden är så hemskt. så idag en gång om året kan vi göra något bra för jorden. släcka alla lampor ! det måste alla göra tycker jag. för som varje dag som går blir världen mer förstörd. mellan halv 9 till halv 10 ( tror ja )

före och efter earth hour :)


coolt va???



hej, idag kan det bli lite låg update för jag måste plugga till SO-provet :( jaja, jag ska få det överstökat så man kan allting i helgen så man inte behöver plugga på vardagar. ( jag hatar att plugga på vardagar ) men jag ska försöka blogga imellanåt :)
en bild på love ;)



hej, idag var det våffeldagen så ofc så gjorde vi våfflor, har ätit massor med godsaker. först bakade vi chocolate chip cookies på hemkunskapen och seda på spanskan gjorde vi muffins, snacka om mycket, och nu våfflor ! det är bra att jag tränade idag ;) var bajsjobbigt, hade tuffare än vanligt! men det var bara roligt :) imorgon måste jag plugga till SO provet :( nooo.... men å andra sidan kan jag läsa vampire diaries. de var först elvira som övertygade mig att  jag skulle läsa böckerna. Köpte alla böckerna för några månader sen men aldrig orkat läsa men sen när elvira läste dem fast på svenskan så blev jag sugen att läsa böckerna också ! nu är boken superbra så det är ett tips till er alla läsare att läsa vampire diaries :) tacki elvis ! <3
förlåt för dålig update men gick ju på dans. Har inget direkt att skriva om :S



den här veckan har gått supersnabbt, men det ska bli skönt att ha helg nu :) nästa vecka slutar vi halv 11 både på tisdag och onsdag så det ska bli fett skönt :) har börjat läsa vampire diaries böckerna nu. asbra :)
haha, fett ful :P



vad sägs som en stekpanna med panda tryck på :) urgullig:) vill haaa!! alla stekpannor är så tråkiga så denna ska jag köpa när jag flyttar hemifrån hihi^^
vill inte ni också ha en sådan gullig grej ???
mer fakta/köpa hittar ni här



har lite tid att blogga nu på morgonen :) steg upp klockan 6 för ett tag sedan  :0 och nu är jag jätte trött :P idag har vi matte prov så önska mig lycka till, bloggar mer när jag kommer hem efter skolan. idag går jag osminkad! så vi får se hur det går :S



ni alla som undrar när våren kommer och tror att det ska bli vinter hela våren, kan vara lugn. Nu kommer våren! här är två bilder på vad jag såg i helgen. Det är vitsippor och det menas med att våren är här :) när man såg dem så blev man glad. eftersom man det har varit snö och kallt så länge, så  har man trott att det ska vara kallt hela terminen nu, så därför blev man glad att se dem :)
yay! måste plugga nu före vi går ut och äter så det blir nog inget mer bloggande idag men jag skriver mer imorgon :)



hej, måste snart plugga matte, har test på torsdag och har inte ens tränat på det men det är ett QUIZ faktist och frågorna kan man redan :) idag hade vi woodshop och min blir ju fett ful! måste typ göra om...-.-'  tog nyss ett glas oboy i handen, skulle inte egentligen ta det men jag var så sugen att ta något sött :)
xoxo...



LOVE<3 köpte vår skor idag, blev ett par converse :) sedan gick jag till H&M och köpte två linnen och en jumpabyxa :)



foki säger att hon inte redigerer sig själv och redigerar bara ljuset, och INTE säger själv, men hon ljuger ! här ser man att hon har redigerat sitt ben :0
ser ni att det är en lite hud utanför benet :0kolla riktigt noga.......
vad säger du nu foki?!



vill verkligen ha ett par nya converse, imorgon ska vi gå och köpa skor :D jag vill ha antingen rosa eller grå :) men mina fötter är så tjocka, så dem kanske inte får plats i converse :( hihi^^




HAHA^^  EGO BILD!



hej, jag ber sååå mycket om ursäkt att jag inte har bloggat på hela helgen men det är så att jag inte hunnit :0 i Lördags så gick vi och åt lunch på ett mysigt cafe på djurgården, sedan gick jag till stan och köpte lite grejer. hade kläd kris! så jag var tvungen att köpa lite ;) och sen gick vi ut och åt middag på erics, så jag hann inte i lördags och i fredags åkte vi till rosis ( min moster ) och firade min födelsedag. hon kunde inte vara här föra veckan. Också är det att ibland måste man ha en mini-paus från sin blogg :)
.......................................................................................................
men i allafall så är jag här nu och ska blogga som vanligt :)
tänkte visa upp mina grejer vad jag köpte i lördags, först tog jag as fina bilder på mina kläder och allt och så råkade jag radera dem ( hur kunde man ?!! ) så nu tog jag bara fail bilder på mina grejer som blev fett fula, men tänkte ändå visa upp dem :)
nagellack från depend. 29 :-                                     armand från Bik Bok 129:-
blus från BikBok 299:-                                             linne med volanger 99:-
shorts från zara 299:-
total : 855 :-
bye bye biiitttchhhesss! ;)



sorry för jag inte har bloggat under helgen men har haft fullt upp verkligen. BLOGGAR  IMORGON!  har inte haft tid men jag ska berätta mer imorgon ;)



love våfflor! jag vet att våffeldagen är nästa vecka fredag, men vi gjorde ändå. Blev asgoda! men man kan aldrig göra fel på våfflor, eller hur ;) ska göra nästa vecka också :) det är bra att vi har en våffeldag för då kan vi hedra våfflorna. BUGA FÖR VÅFFLORNA! haha ^^







inte för att skryta men jag är med i tidningen och en konstnär ville måla mig för jag var sååååå känd ;)
;) hehe....



när jag kom hem så var det helt kolsvart inne,
- vad är det som händer? tänkte jag. Sedan var det att elen har gått :0 men efter 40 minuter fick vi igång allting så det var ju bra, Jossan berättade att när hon skulle ladda sin mobil, när hon skulle sätta in sladden så blixtrade det till, sen gick elen och inte nog med det, jossan fick nogot konstigt på sin mobil, det är typ ränder på sin mobil ( på skärmen ) så det är svårt att se typ :S konstigt :)  men Nu måste jag plugga lite spanish, Kommer nog bara vara det här inlägget idag pågrundav spanish :)



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.