igår så såg vi den nya filmen mission impossible! Jag har älskat alla filmer och sen är ju tom cruise så snygg ;)
denna film är så bra att kolla på bio eftersom den har så många action effekter som blir så mycket bättre om det är med högt ljud och stor bild! rekommenderas till alla!!
om ni inte sett trailern så kan ni se den här



Hej hej ! I skrivande stund så sitter vi på en mysig krog och har just sett mission impossible !! Den var sjukt bra !! Berättar mer sen XoXo







en av vårenst stora trender spås bli mintrönt! Redan nu hittar vi färgen hos tillexempel acne eller topshop! Nu i vinterkylan funkar det med en liten mörkare stickad kofta. jag älskar alla sortes pastell färger. speciellt på naglarna!!



.... jag har ju trots allt tränat....




fick Uggs av mamma i veckan!! så sköna!



Hej hej!! studie dag imorgon, såå skönt!!!! XD jag har tränat gärnet ur mig på gymmet idag så fick massor av blåsor på handen när jag "rodde" i en haltimme, sedan crosstrainade jag och gjorde massor av andra maskiner och grejsimojser :P det var tufft!! men skönt efteråt!!! städat idag ocksåå.. Duktig chey!
Anyhuu, På SO så har vi gjort en reklamfilm. Det som inte vet vad jag menar är att På SO har vi jobbat inom media och då skulle man göra vår egenreklamfilm, vi skulle komma på en produkt eller en egen som man skulle göra reklam av. Våran blev lite lång men bra tycker jag :DDDD






hej, jag vet att jag har inte bloggat mycket men jag har ett prov på torsdag på spanskan och jag måste verkligen plugga till det, Jag kommer defenitivt plugga på torsdag med inlägg!!!!!!!!! jag kanske hinner göra ett inlägg imorgon men jag lovar att jag ska bli bättre med bloggandet, men håll ut mina läsare!!!!



jag tycker att man är lite dum nu när hon inte bloggar på så länge fast hon har över 100 läsare!!! så nu tänkte jag gästblogga lite:) Just nu sitter jag och smaskar på goda bilar, snart ska vi till en restuarang och äte god mat. Imorn får inte mattan nån sovmorgon för imorn ska hon åka skidor i Hammarby backen och träna upp sig lite till Rome. Förr förra året när mattan var på Rome var hon jätte dålig. Så ja, hon ska åka skidor imorn. Medans jag ska stanna hemma och kanske shoppa lite, får se vad jag hittar på! hej hej ! <3 mattan bloggar snart! ni ska tacka mig att ni har något att läsa nu;)
det här var mattan för två års sen eller ett!!



Just nu är jag på tunnelbanan på väg mot Emelie , imorgon ska vi nämligen göra vår reklam video !
Här ser ni min nya väska:) den är helt fullt med kläder och smink som jag ska ha imorgon ( till videon )
Ha bra lördags kväll!!




hej hej :) igår kom alma här och sov över och hade skitakul :D snart ska vi till stan och bowla!
pöwws hälsar alma!!
<<<33




det var hemskt att stiga upp idag, Jag sov typ bara 5 timmar inatt också. Det var iiiss kaaalllt idag! känns som att det börjar bli kallare och nu kommer vintern. Nu kommer snön. vad är meningen med snö när julafton är över ?
före julen ska det SNÖA och vara minus grader
efter julen ska ingen snö komma och det ska bli varmt!!!
NU kommer vintern, typ kanske lite försenad eller ? just sayin'
aja, dagen gick bra och har precis tagit Oboy =) nu ska jag kolla på family guy eller något annat.
er som vill kolla på en rolig program, Kolla på Suburgatory! jätte rolig och bra! klicka här om ni vill kolla på första avsnittet :)
förra året, var nog i december, och då var det iskallt också,
Jag ska flytta till ett VARMT land när jag blir stor ;)



bjuder på denna hemska bild ;)



kollade klart på Breaking dawn part 1 nu på datan. Med väldig dålig kvalite och en liten skärm så var filmen ändå helt awesome. ska ändå kolla på breaking dawn på bio snart :)
gick och gymmade idag också! ska gymma många fler gånger än vad jag gjorde förra terminen. Nu blir det hårdare tag, mer träning!
xooxo



Tänkte tipsa er om några super bra filmer som jag har sett under lovet.
1. sherlock holmes 2. såg den på bio igår och den var faktist riktig bra, med många bra scener och humor i := D
2. In time. Filmer var suverän! plus att justin timberlake och amanda seyfried var med!!
3. var tvungen att kolla på den filmen !
bästa filmen med massor av humor i. dem som inte har sett den måste göra det! :)



i onsdags så gick jag till björn axen och klippte mig :)  först avfärgade jag mitt hår, sedan färgade, och sedan slingade :) det blev super snyggt tycker jag. sedan valde jag att ha mittbena denna gång :D Detta tog 5 timmar!
färgen hette nogot med solkysst #2 :)



Dessa bilder tog jag på landet, det var soligt och ovanligt varm för december. imorgon ska jag klippa mig så det blir fun fun :) uppdaterar imorgon igen! <o<



hej :) jag har kommit hem från landet och firat nyår där! myspys var det helt enkelt. Nytt år. nytt liv. Mitt nyårslöfte är att bli lite mer sundare. fast jag håller aldrig nyårslöften så lets see about that ;)
..........................................................................................................................................................................................
men skönt att vara hemma och mitt rum luktar som hollister parfym, perfect! Fast mitt rum är K.A.T.A.S.T.R.O.F
;)
ska ladda upp bilder snart eller imorgon, får se :D
xoxo



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.