vill tipsa er om en jättegod parfym som jag fick för några dagar sen av mamma :)
Parfymen kommer från Moschino,  flaskan är så gullig :)




här kommer några mer bilder med min system kamera. Här fotade jag lite när jag var hos farmor på kvällen :)





hittade denna låt på youtube, och gud vad jag älskar den. På något sätt påminner låten mig om sommaren, en bra låt som ni måste lyssna på!



Nu börjar det bli ganska varmt här i stockholm, men jag har hört att vädret vänder sig på fredag. vilken tur att vi åker imorgon då :) haha ;) nu ska jag nog packa lite, så jag är färdig med det. Men som sagt, det kommer inte bli någon uppdatering i två veckor nu, men när jag kommer hem så kommer ni se bilder, både på grekland och i italien :D
n



hej, tänkte visa upp mina första bilder som jag tog på en tretimmars promenad på djurgården som jag gick idag, bilderna blev helt okej, men det är första gången jag håller i en system kamera typ, så man måste bara bli bättre på att fota, jag har ännu inte lärt mig allt, men det kommer som småningom.
ser ni blomman som är skarp, medan allt resten är suddigt. :D
josefina som modell ^^
som sagt, det var mina första foton, men det är som att rita, man blir bättre och bättre och bättre...
:D



Igår köpte jag en systemkamera!!!!!!! wihuu!
och ni kanske vill veta varför jag, som aldrig har sagt att jag var intresserad av att fota, köpte en system kamera! det är nog så att jag har  alltid varit intresserad av att köpa en system kamera, jag följer många bloggar som fotar och tar fina bilder, så har intresset vuxit, och plus att jag vill ta fina bilder i italien, och framförallt USA, Jag passade på nu när jag fick mina betygspengar :) Det tog långt tid att välja en systemkamera, men denna systemkamera var nog den rätte för mig, den hade mycket funktioner, det var en inbyggd retushering och det är en kamera för nybörjare. låter som det passar mig. Jag köpte lite extra grejer till det, som en väska, en extra lins för att skydda kamera linsen, minnes kort m.m.
Nu är jag jätte glad över min kära kamera! superglad! nu ska jag bli ett proffs! förvänta er mycket bättre bilder, mera bilder, en bättre blogg helt enkelt :)
objektivet är mega stort, men inte så tungt :)
när jag har börjat lära "känna" kameran mer, så kommer jag skriva mer om kameran :)



hej!!! jag kom hem från grekland i söndags. har inte hunnit skriva något inlägg dem senaste dagarna, har haft så fullt upp för på fredag åker jag  till Italien :) Grekland semestern var så skön och fint och framförallt roligt! Vi var på kreta, som var en jätte gullig ö, med charminga byar och superfint vatten! :) men, det var en jätte bra och rolig semester, och på hotellet hade dem ett gym där! och vet ni vad, man behövde inte vara 18 på det! och jag, som alltid velat gå till gym, gick och gymmade där varannan dag, ena dagen gym, andra dagen simma 1 km,, a, så det blev varannan dag, det var jätte roligt, men också jobbigt, var på gymmet i ungefär 45 minuter :) En grej som jag gillar på grekland är att alla, och då menar jag alla, tror att jag är 18 år! dem bjuder oss på shots och mera och sen när vi säger att vi är 14 så säger dem - they not babies, they are two meters woman! hahah :) så när vi går på efterstänkare så kan man ta vad man vill, men förstårs, nu fick jag inte det av mamma och pappa ;( men jag tipsar er alla att åka till grekland, har varit där många gånger förut och alla ställen jag vart på är jätte fina :) foton kommer lite senare :)



Hej! Nu fick jag låna kattas ipad, så nu kan jag skriva ett inlägg på min blogg ! :) snart har det gått två veckor, så det är snart dags att åka hem :( men här i kreta är det jätte mysigt! Varmt som bara den och vattnet är jätte fint! Bilder kommer när jag är hemma :) lite brun har man blivit så det är bra :) just nu sitter jag utanför hotelrummet bredvid vattnet, nu ska jag nog plumsa i :) hejdå :)






klockan är halv 6 och nu är jag klar med allt!!! har packat allting och det blev 19 Kilo, man får ha 20 kilo med sig, så tur det! efter det så har jag städat mitt rum kliniskt ren och det tog låång tid, vet ni hur mitt rum ser ut när jag inte har städat det?? jag tror ni inte vill veta, jag säger bara KABOOMM!  hahahh :P
sedan har jag dushat, fixat mig, gjort min hand bagage, m.m.
nu är jag äntligen klar med allt och kan bara vila! ungefär om en timme så ska vi gå på en resturang nära oss, så det blir skönt :D
Jag kan inte fortfarande fatta att  imorgon,just den tidpunkten, är jag i grekland och myser! :D
Så det blir inte uppdatering på två veckor, för jag inte tar någon dator med mig, men jag kaannske gör ett inlägg någon gång under dem två veckorna om jag får tillgång på någon dator :)
det ska bli så himla kul i grekland! Jag hoppas att ni har ett bra sommarlov, så ses vi om två veckor med massor av bilder!
hejdå :)





när jag vaknade idag så såg jag på Easy A på datan, en liten lugn stund innan man behövde packa och städa och andra stressiga grejer inför Grekland . Filmen var jätte bra!! en film som är värd att se, också när Emma stone är med och Penn badgley, som spelar i Gossip Girl! '



idag gick jag till Fältöversten och köpte det sista jag behövde inför resan. Jag ville ha någon söt klädesplagg som man kunde ha både till vardags och kväll. Hittade en jätte söt klädesplagg från BikBok som var urgullig! ^^
köpte också solglasögon från HM, en svart, lös linne från BikBok och en blus från Hm, också en body wash som luktade jätte gott :)
från bikbok
hm
luktade asgott!
haha^^sunglasses från H&M :P



En grej som jag måste köpa är solglasögon! mina förra solglasögon gick sönder ;(
Jag har ett par andra som är svarta men dem är kanske lite för små för mig nu :S ^^
Hittade ett par jätte snygga solglasögon från Ed hardy, dock lite dyra då.
check it out :)
Hittade en bra sida som har jätte snygga solglasögon! klicka här
om ni vill köpa dem här solglasögonen, så klicka här. ( samma sida, men går direkt till ed hardy solglasögon )




här är the outfit for the skolavslutning ;)
glömde ta bild när jag hade på mig klänningen :thumbdown: :( Men det gör väl inget... :blush:  :| ^^ :P
idag blev det kajal från Dior och mascara från lancome
sisters.
( klänningen har ni sett en gång tidigare i ett inlägg, men visar upp den ändå :) )




Äntligen, den stunden som man väntade på. Nu har vi haft skolavslutning och början av vårt varma ( hoppas jag ) sommarlov som  har anlänt till oss i engelska skolan! :D NU HAR VI SOMMARLOV!!
Jag kan fortfarande inte fatta att vi har sommarlov, fortfarande så tänker jag att jag ska gå till skolan imorgon, men nu är det verkligen sommarlov!! Jag kommer ihåg vintern, hur jag önskade och längtade att  sommarlovet skulle komma, men  det är lååångt tid kvar, men detta år har gått ultra mega snabbt och man hinner knappt tänka att vi har gått i 7:an ( och snart väntar 8:an på oss! ) Detta år har varit den bästa och roligaste år som jag kommer ihåg, Vill vara kvar i 7:an, men ändå inte. Vill fortsätta till  i 8:an och se vad 8:an har att komma med. Jag säger det en gång till, jag kan inte fatta att vi har sommarlov. Det går bara inte in i min hjärna, det går inte. Den stunden som vi längtade till nästan i en hel termin. Nu kommer ett roligt sommarlov framför oss alla full med bad och sol! jag hoppas att ni alla kommer ha ett bra sommarlov!! Hela året har vi också kämpat med betygen, så jag hoppas ni fick de betygen ni förtjänade :)
från vinterlov.........
........ till sommarlov!
klänningen visar jag upp lite senare idag :)



Just nu bloggar jag ifrån farmors dator och ska snart äta våfflor för johanna gillar inte tårta, och det är hennes fördelsedag idag, så hon får bestämma vad vi ska ha. Men våfflor är nästan godare än tårtor, eller hur ?? ;)
Efter skolan köpte jag en present till johanna som hon blev glad för. köpte en body lotion från NK. hade inte så mycket pengar med mig, men det är tanken som räknas :D ^^ hihi;)
Imorgon är det skolavslutning!!! ( OMG! ) fett roligt och ha sommarlov, klänningen visar jag imorgon, har inte bestämt mig vad jag ska ha för klänning, antingen en vit eller en med olika färger på ???
dagens look-
shorts från Sisley
tunika från Ginatricot



idag var jag hemma från class trip day. Va sjuk igår och idag på morgonen, så gick inte till skolan.Men nu känner jag mig bättre :)
Men jag hoppas att det var kul i björkhagen :D Imorgon så kommer jag till skolan , då ska man ta ut alla grejer från skåpet :)
idag har jag tvättat och strykit många av mina kläder som jag ska ta med mig till grekland, Upptäckte attt alla dem gångerna jag har shoppat, har jag bara shoppat sommar kläder, så nu måste jag välja ut dem allra finaste kläderna, haha^^
på tal om skåp, hittade jag på internet ett lite udda skåp som ser ut som ett wii-konsol. Tänk om man kunde ha ett sånt  skåp i skolan?



hej i stugan :) eller ska jag säga hus eller lägenhet?? Hahah^^:) ;)
Känner mig ganska dålig, så jag har bara vilat idag och måste bli frisk till söndag.
Hittade min gamla PC dator och laddare plus the sims spelet! Det var sjukt länge sedan jag spelade det! Jag har spelat det nästan hela dagen. Hahi ^^ fett kul det är :D



Denna vecka kommer vara ganska låg update för jag har ganska mycket att göra för precis om en vecka åker vi till grekland!!!!
Så jag kanske inte hinner blogga så mycket. Och sedan dem två veckorna i grekland kan jag inte blogga :(
men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt. Imorgon, då måste jag ta ut alla kläder som jag har och börja sortera vad jag ska ha med mig inför resan.
just so you know :)
hahah :) förra året i turkiet när jag var riktigt brun, men färgen försvann eftersom jag brände mig på hela ansiktet :)



i lördags så var jag, Frida, Dalia,  Emelie, Carro och Anna på grönan!!! frida fyllde år så hon bjöd alla! tack frida <3<3
grönan var askul!!!! jag ÄLSKAR grönan! jag åkte TILT!!! askul, roligaste på grönan, köpte en nyckelring för bevis! haah ;) ^^
det kom bara mer och mer personer på grönan så vi hann inte åka alllt. Efter grönan så åkte vi hem till frida och sov över! Jätte skojigt :)
popexpressen!! en av dem roligaste attraktionerna på gröna lund ! :D
sööööta dalia ^^
födelsedags barnet ;)
Carolina, Frida och Dalia !!!!!!
TILT !



Jag har inte uppdaterat bloggen på två hela dagar! snyft :( haha, nej, men alma har varit och sovit över hos oss och vi har haft superkul!!!!! :) har inte tagit  några bilder för jag hade annat kul och göra, hehe ;)
imorgon så har frida sitt fest, då ska vi gå på grönan och sedan sova över, så ingen uppdateringen på lördag och söndag, men kanske hinner klämma till ett inlägg ändå, vi får se. :D
men på måndag så kommer jag blogga!
lekte lite med photobooth...
¨



heeeyy , alma`s in the house! är här nu hos jossi o matti . det är superkul!!! nu ska vi vi spela the sims på jossans andra dator för det är pc och det går inte att spela på mac. men vem har två datorer liksom? i alla fall inte jag . har ingen. frågade om jag kunde få en, det missslyckades. vissa är mer lyckligt lottade bara...   men vi ses säkert!!! hare bra! tills dess en gåta att finurla på. varför står flamingon på ett ben???
svar: den skulle ramla om den tog upp benet!



Helt plötsligt kan inte jag se min statestik?? I wanna know!! har det hänt er???
berätta i sånnafall :D

Idag ska jag träffa bäste alma!!  så himla roligt det ska bli, idag ska vi bada, sola
och ha med oss picnik. Vi ska vara på gärdet, för där finns det en allmän pool och
grejer!
en gammal bild på mig...



Vill bara klippa ut detta och göra kläderna till verklighet och sätta på mig dem på en varm sommardag!
en magtröja passar perfekt med ett par shorts och något örhänge till^^ ( och halsband,
eller någon annan accesoar)



sista skoldagen i sjuan! inga mer lektioner! Och nu börjar 5 dagars lov!! wihuUu!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
fett glad man är! idag hade jag ingen tid att blogga när jag kom hem , direkt när jag kom hem så var det student fest, sedan var man tvungen att städa som tog typ 2 timmar! nu kan man pusta ut och geeka framför datorn.
.                                                                                        .                                       .          .
JOHANNAS STUDENTFEST 2011!
hade jätte brottom så hann inte fixa mig ordentligt, Tog på mig en skorta/blus från BikBik som såg ganska festlig ut ;)
kan ni gissa vem min syster är??? Min stora syster är till vänster med vita klänningen och min bäste kusse till höger :D



vaknade för  haltimme sedan. Klockan är 7:14 just nu. Ville bara hälsa till er alla, har inget direkt att säga, Onsdagen kommer bli skön, film, film och godis :) Man får ta med sig godis på nästan alla lektioner . KUL ^^ :thumbup:



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.