Just nu är jag ute med Smiley och går på Djurgården, det känns som sommar, varmt och skönt och ingen jacka på , men skillnaden är att löven har fallit , då vet man att hösten är här .




det finns många mcdonalds över hela världen. Det finns över 31 000 McDonalds resturanger världen över. Lite roligt är att i malmö som är en stad på 272 000 invånare finns det 11 mcdonalds medans i Rom som har 3 miljoner invånare har bara 5 Mcdonalds. så om du är sugen på hamburgare, go to Malmö :P men jag ville visa er vilken gulllig reklam korea har, man vill bara äta upp den lilla killen.. haha ;) ¨



Hej ! När jag kom hem kollade jag på gossip girl och det är jätte bra :) speciellt med chuck and Blair scenes !
Ohh juste, jag skriver från den nya appen , blogg.se . Man behöver inte ha en blogg, man kan följa bloggarna också:) så jag tycker det är en jätte bra app:)




yay :) en bra app som jag har laddat ner. nu kan jag skriva inlägg från mobilen när jag har inte närvaro till datorn :)



hej :) det har varit ganska fullt upp med läxor och så, vi hade svenska prov i måndags och idag have vi matte checkpoint :)
här är några outfits och dagens outfit :)
tröja från abercrombie and fitch
scarf från bikbok
jeans från ginatricot
Cardigan från zara.
oversize t-shirt från ginatricot
jeans från acne.
halsband från USA.
kofta är från johanna, så jag vet inte vad hon har köpt den :S
topp från H&M
jeans från ginatricot
både halsbanden är från USA
shorts från Killah.
långarmad tröja från ginatricot
hellokitty t-shirt från oysho
kofta från zara.
jeans från ginatricot.
och sen nu dagensoufit :
kofta från zara
linne från BikBok
jeans från Cheap Monday.
vilken är finast utav alla?? :D



det var jätte kul igår! vi var i stan och åt middag och sedan kollade vi på horrible bosses, den var sjukt roligt!, typisk min humor! värd att se på bio verkligen !!
och när jennifer aniston är med så måste man kolla på filmen, :P
checka ut trailern :)



Hej :) är just nu hos emelie och ska snart åka in till stan och äta  middag och kolla på bio. vi ska se horrible bosses och den verkar jätte bra :) men jag måste gå nu, så cha cha ^^
:P




alla har typ blivit beroende av wordfeud, och då menar jag verkligen alla. det kom lixom helt plösligt. det är som att en blixt har slagit ner, och då började alla använde den och sen dess, har alla blivit beroende...
bild från google.



åkte och tränade idag efter skolan, var jätte jobbigt! men det är skönt efteråt för då vet man lixom att man har gjort något bra för sig själv :)
hade samla varv idag också och det var jätte jobbigt, fick 6 varv denna gång. Men vi har typ 5 eller 6 spring test på jumpan och jag tycker det är för mycket, varför ska man göra det så ofta, räcker ju med en gång per år eller två.
haha, jag är en person som klagar på allt :) haha, ;)
en bild på grönalund när vi åkte våran båt :) vill åka till grönan nu när jag ser denna bild, haha :)



vill ha! fett bra juuu :) nu slipper man kladda med nagellacken och såå, klistra på och klart :) that is simple :)
finns på nelly.com . Klicka här om ni vill komma till sidan




och så var denna jobbiga tisdag över med 6 lektioner.. pust :)  hade prov idag och det gick ganska bra, hoppas jag får A :) Imorgon har vi samla varv, mycket värre än cooper test, oh, shit, jag vill verkligen inte ha det för jag har säkert fått jätte dålig kondition nu över sommaren för på sommaren åt jag så mycket godsaker :)
man ska väl passa på, man lever bara en gång ;) <3
mamma och pappa kom tillbaks från london i söndags och gav mig min abercrombie and fitch parfymen som jag alltid velat ha.. är sååå beroende av den och det påminner mig såå mycket av USA när jag var där. när man går in i affären så känner man lukten direkt och det luktar sååå gott, har alltid velat ha den men när jag var i USA så spenderade jag mina pengar på kläder istället, hehe ;) <3
och jaa, det är en manparfym men who gives a shit about that?? XD
och kolla på den snygggaaa killmagen på flaskan ;) det får man på köpet när man köper parfymen. drägel.. haah ;)



plugga, plugga.... har det dära jädra  spanska provet som jag pluggar till, än kan jag inget fast jag har pluggat i flera timmar. keep on going! 



Idag åkte mamma, pappa och johanna till london för johanna ska gå till universitet där och bo där i 3 år... så nu är jag hos farmor och ska vara där över helgen :) det är alltid så mysigt hos farmor ;)






vill gärna tipsa er om en bra sida som säljer parfym,hudvård, smink och hårvård.  Där har dem alla sortes smink och märken men det som är bra med denna sida är att allt smink är billigare än i butiken. om en parfym kostar kanske 800 i butiken så kostar den på hemsidan 500 . Så det är mycket billigare att handla där,
( ursäkta för den lilla bilden )
denna puderfoundation är från id och kostar på nätet 299 kr, och i affären kostar den 335:-
vill ha denna sminkpalett med alla färger! ett måsta att köpa när jag får mitt barnbidrag :) och sen tjänar jag 51 kronor om jag köper den på nätet istället i butiken :)
fast nu vet jag inte hur det är med frakten :S






I helgen så kände jag på mig för att baka så jag bakade chocolate chip muffin med choklad frosting :) dem blev jätte goda men långt tid att göra och tog långt tid att städa allting :)



idag hade vi presentation på SO och jag var jätte nervös innan presentationen men det gick helt okej i allafall. Längsta dagen på hela veckan så det var skönt att denna dag är över. btw, fick kolla på mina foton på sidan och omg! dem tog världens fulaste bild på mig och man får inte välja bild överhuvudtaget, dem tog bilden när jag ledde med munnen öpen och ögonen kisnade så man knappt ser mina ögon, fett dåligt, tog bilden där jag skrattade.. Den dagen vi tog fotona så såg jag alla mina bilder hon tog, det var en bild som jag såg helt OK på men dem tog inte den.  mean faces to kungsfoto! :) ^^

och sen en till grej, jag fick prao!! jag ska jobba på urban outfitters! fett roligt! :D
först frågade vi  mathilde, men dem tackade nej men det var ju tur att dem tackade jag på urban outfitters, längtar! :I






min frisör var sjuk idag så jag min frisörtid blev avbokad :( men som tur är fick jag en tid imorgon klockan 3 så jag får skippa sista lektionen imorgon, hehe.. ;)
bild när jag gick ut med smiley tidigare idag
.......................................
btw, när vi slutade skolan och  när jag kom till gubbängens station så ser jag jätte mycket klotter överallt, dem som har gjort det har förstört stationen, och staten behöver slösa pengar för att ta bort klottret  istället för något viktigt. det senaste 9 åren har dem spenderat över en miljard kronor till skadegörelse, detta kunde man göra mycket viktigare för t.ex skolor, sjukhus m.m så jag blir väldigt arg på dem som klottrar för det är bara sååå onödigt. varför ska man klottra, det är också dåligt för miljön.



kom hem från resturang för 30 minuter sen och sen dushade jag. Just nu  målar naglarna medans jag skriver detta inlägg :)
får ha lite sovmorgon  imorgon så det är skönt men nu för tiden är jag alltid trött jätte tidigt och somnar typ direkt, förra terminen hade jag jätte svårt att sova och typ lagde mig halv 11, ..... weird......
purple nails :P



bild på förra helgen när isabel kom och sov över här hos mig ! saknar dig!
en suddig liten bild på en vovve :)



dem bilderna jag tog när jag var på landet :)
veckorna går snabbare och snabbare tycker jag, nu är det torsdag imorgon, så det menas med snart helg :D
det bästa med denna helg är att vi har tre fria dagar! :) <3 och imorgon ska jag klippa mig också :)



yey!! bloggpausen är över nu,, hoppas jag ^^
men som ni ser så har jag haft en stor bloggpaus för olika skäl, men nu kommer jag tillbaks till bloggandet ^^
bild jag tog i helgen i gamla stan, när jag var på spökvandring med vänner :)



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.