Jag är ledsen att jag inte har haft tid med att uppdatera bloggen föräns nu men har haft fullt upp med packningen till USA, imorgon på morgonen åker jag till USA, och ska va där i två veckor. Det är den dära IESE summerschool som jag åker till. Jag hoppas att det ska bli kul! längtar mest efter niagara fallen :) 8 timmar tar det nog till USA så det blir en lång resa men jag hoppas att det går snabbt. aldrig vart i USA så det ska bli kul att få uppleva USA och tidsskillnaden, hur vi bor där och allt men jag kommer berätta allt när jag kommer tillbaks, kommer dock missa en eller två dagar i början av skolan. :)
denna bild fotade jag i italien :)




är hos farmor nu och har just ätit lite kinisesisk (stavning?) mat och ska snart ta fika, farmor har nämligen bakat sockerkaka som är gudomligt god! Här tog jag några bilder


haha ;)



kom hem från landet nu precis. Har haft det jätte skönt på landet, Man kunde slappa och bada och bara mysa, det var helt enkelt jätte roligt och va på landet :D Längtat efter true blood så himla mycket så på kvällen ska jag kolla på true blood, det ska vara mörkt för det är då man får in spänningen, haha ;)



hejdå, har asbrottom så hejdå, kommer vara där ungefär en vecka, men nu åker jag till sköna landet!



denn låt upprepades ofta på radion i italien, här har man aldrig hört denna låt men jag älskar denna  låt!



true blood är världens bästa serie, världens bästa!!!!! Nu har jag sett klart på hela true blood och jag väntar ivrigt på nästa avsnitt som kommer på tisdag! :) alexander skarsgård är sååå snygg i true blood, I love HIM!! <3
dem som inte kollar på true blood, måste göra det! serien är asbra! :D

jag är ett eric and sookie fan! love them!
GO TRUE BLOOD!



rebecca black är inte äns 18, hon är 14! hon ser mycket äldre ut än så. ändrat det nu i texten under detta inlägg.



ni vet rebecca black, friday. Nu har hon gjort en till låt som heter my moment och den var bätte än första låten hon gjorde men jag tycker synd om henne som har så många haters som skriver dåliga kommentarer. Det är inte alla som kan göra en video och sjunga som henne. sjung bätte själv om ni kan och gör en video, det är inte så lätt och och om det är hennes dröm att få sjunga, låt henne! hon är typ bara 14 år också! här är låten, och jag tycker vi ska "like" hennes video för detta har tagit säkert ett stort jobb att få ihop det här och sen allt hon får är dåliga kommentarer, tänk om ni var henne, skulle ni vilja få fula kommentarer, så tänk lite innan ni skriver något fult till henne...



idag var jag med frida och elvira på stan, det var jätte kul! vi kollade i affärer, åt och kollade på bio! Vi såg på Bad teacher och filmen var jätte bra, handlar om tjej som lever med en rik man och hon bryr sig bara om pengarna han har, sedan "dumpar" han honom. Hon har inga pengar eller något sånt så hon jobbar som lärare. Hon försöker hitta en rik man och sen vill hon ha en bröst operation så hon får större bröst för det är en lärare som är typ rik och hans ex hade större bröst, såå aaaa, hon försöker med alla knep att få pengar genom en carwash, fusk på test m.m en riktig rolig komedi och värd att se på bio!
bra skådespelare är med i filmen!






Om ni vill se världens snyggaste man, kolla på true blood! alexander skarsgård är där och spelar en vampyr och varje gång han kommer in i en scen så dör man, han kanske inte är så där jätte snygg i verkligeheten men ack, vad snygg han är i True Blood, och han spelar jätte bra! I true blood så spelar han en svensk viking som blev vampyr senare så han pratar svenska ibland! :) :P



Nu är jag jätte blek igen, min färg håller i tre dagar sen är jag lika blek som en vampyr, Varför kan inte min färg hålla kvar längre! när jag kommer till skolan i augusti, då är jag lika blek som när jag slutade! aja, man får väl vara nöjd så länge den varade ;)
bild från google.



En butik som sverige inte har är Sephora, en av dem bästa sminkbutikerna i världen! Och då undrar jag varför sverige inte har butiken, den finns i flera länder och den är ganska känd! varje gång jag går in där känns det som att jag måste köpa någoting där, än så länge vet jag att det finns i Paris och Rom men finns säker i andra länder, I paris har dem en Jätte STOR sephora och när jag var där så ville jag köpa allt! haaha ^^  det finns allting, från krämer till puder. och deras smink är jätte bra och det är inte jätte dyrt. när jag var där i Rom  så köpte jag tre grejer men jag hade nästan inga pengar med mig, så jag kunde inte köpa alla grejer som jag ville.
en bra mask men är  fast, som en plast grej som sätter på ansikitet!
denna lilla grej är mitt bästa kap, det är både en concelealer men en concealer som tar bort porer samtidigt och hyn blir jätte bra efteråt.
fransk manikyr med klistergrejer som kommer med som man får den perfekta vita bågen på toppen av nageln.
tops och removing följde inte med, fast det var med på bilden :S



blivit ganska låg uppdatering senaste veckan men har nästan inget att skriva om för jag gör ingenting om dagarna,  bara varit framför datan men ibland har jag faktist tvättat, strykit och för en stund sen städade jag mitt rum. :P

på fredag ska jag träffa mina söta kompisar så det blir kul, och imorgon ska jag packa till USA och läsa min bok och göra en presentation utav det som man fick av USA, man kommer lära sig engelska där varje dag så det är bra till 8:an, för där måste jag få bra betyg, eftersom allt skickas till gymnasium sedan.
jag i italien!



här ser du klädesplagg från bubbleroom, superfina!




foto av mig med nikon D3000

Här är en bild jag tog i italien, Jag undrar vilken blomma det är eller något liknade??






en grej som är negativt med sommaren är myggbett, okej, man får myggbett, men jag är beroende att klia upp dem så det blöder, och sen blir det så fula vita stora ärr, över hela mina ben, Jag vet inte varför jag gör så. Det bara kliar så mycket så jag vill bara riva upp hela benet känns det som, så nu är mina ben asfula, och så är dem torra också,
dubbel suck! kanske inte så roligt att sitta och läsa  det här.  men nu fick ni läsa det, :D happyface :)
jag i rom.



här är en länk till en hemsida, man kan kan få mer läsare och få inspiration om fotobloggare, en hemsida dem som gillar att fota :)
http://www.bloggaromfoto.se



den här låten passar mig just nu!




hej. Muggat hela dagen idag, också tvättat jätte mycket grejer, dem grejerna jag ska ta med till USA. ¨
skulle fotat ute nu men här spöregnar det så den iden åkte bort, ska göra det imorgon då istället, ska ta en dush med den nya hårinpackningen som ser ut att vara jätte bra :)
fotat av mig med nikon D3000
En bild i italien när det var väldigt molningt, ganska cool bild tycker jag :)



som ni kan se har jag gjort en enkel design, men den är inte långvarig, ska göra en ny bättre senare, så denna design är bara kortvarig :)



foton är tagna av mig med nikon D3000. ( i Italien )

skriv gärna lite feedback! :)




klockan är snart två på natten och konstigt nog är jag inte trött, men kommer väl bli det när jag lägger mig. Snart börjar den normala uppdateringen, jag kom nämligen hem nu från italien, eller jag kom klockan 21:00. kommer lägga upp bilder både i grekland och italien :) ses imorgon :)
gammal bild



Hej :) nu har det gått en vecka sedan jag kom hit till Italien :) första dagen spenderade vi i rom, min favorit stad <3 det finns så mycket att se och mycket shopping hihi , men köpte inte så mycket eftersom nästan alla mina pengar gick åt till kameran . Jag slängde mynt i fontänen och önskade mig någoting, jag har varit i rom flera gånger men varje gång man är där känns det som på nytt :) vi stannade där en natt och sen drog vi vidare till umbrien , ett landskap av Italien, där hade vi hyrt ett hus:) huset var jätte fint och vi bor på ett högt berg så vi har världens utsikt också :) byarna runt omkring är jättegulliga :) nu ska jag gå ner till poolen och sola :) Vi ses :)



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.