dessa bilder tog jag på landet, det fanns jätte fint att fotografera där!



landet var jätte mysigt men nu är det back to school som gäller, hade två presentationer idag och det gick väl bra, har två hela veckor kvar av skolan och sedan är ju det den sista veckan chiilll. C=
C U later bitches ;)



Just nu sitter jag i bilen på väg mot landet, vi står helt stilla eftersom det har hänt en olycka längre fram hörde vi på radion , jag hoppas att det tar sig för nu ser jag köer tills ögat når :(

Men jag har en cola i handen och spelar temple run och
då spelar det ju ingen roll hur långt tid det tar , eller hur ;)




imorgon åker jag till landet och stannar där över helgen, det ska bli så mysigt att kura ihop sig med en stor filt bredvid elden och mysa! jag kommer kanske göra ett litet inlägg på lördagen om jag har internet där men jag har gjort ett tidinställt inlägg  så ni får någonting att läsa , men jag kommer tillbaks på söndagen :)



t-shirt från urban outfitters
kofta från the north face



jag tycker det är så fint att ha päls just nu, det är fint att ha päls på cardigans och koftor och inte bara på jackor :) man ser så vintrig ut tycker jag om man har päls på sig, haha ;) cardigarden finns att köpa på h&m!






nu börjar man se massor av julpynt i stan, mera än förra året ialla fall :) jag tycker det är så mysigt med julpynt i stan för det ger en julkänsla, dock tycker jag att julkänslan får man verkligen av snön, snö+julpynt+julbak= JUL!
men jag vill att det ska snöa typ om en vecka eller två :) men det är bara tre veckor kvar av skolan och sedan är det jullov! så julen är närmare än vad ni tror ... ;)



som ni ser så jag gjort en ny design :) inte kanske världens finaste men finare än min förra i allfall, denna är i ju mer personligare??
visade inte upp min outfit idag så här får ni dagens :)
ibland är det skönt att ta kläder längst bak i garderboben och ha något gammalt på sig ;)
kofta är från zara
jeansen är från Hm
linnet vet ja inte



klicka på bilden för att komma in på den fina bloggen!! hon har en jätte söt och fin blogg !



igår när jag kom hem så hade jag ingen internet hela dagen så det var därför jag kunde inte blogga när jag kom hem :) dagen gick bra och nu sitter jag och latar mig framför datan :)
satte på mina lösnaglar också i veckan



vet ni vad årets julklapp är?! det är linas matkasse?! man ba okejjjjj..... hahah ;) nej, men vem köper en matkasse full med mat, slår in det och ger bort som present,
- god jul, här får du lite mjölk.
förra året var nog en ipad eller en iphone, men enligt mig är en matkasse lite opersonligt att ge till någon :)



gå in på denna söta bloggen: http://haidisblog.se/
super söt blogg :) <<3<3<3



Ibland kan en dag kännas väldigt lång...

Har just haft Art surgery och är nu på väg hem :)




Just nu sitter jag på tåget mot farsta:) det är helt kolsvart ute men jag tycker att det är bara mysigt ;) skriver mer när jag kommer hem, det blir nog en outfit Idag också så puss !!




idag hade jag mitt science prov och det gick faktist helt OKej! :) vet inte om det gick bra eller dåligt ;S vissa frågor var as svåra!!! nu har jag nästan inget plugg inför veckan så det blir ju skönt ;)
nu ska jag kolla på glee :)
vi lärde oss denna låt på piano på musiken, nu kan jag spela denna låt på piano, Piano är fett roligt :)
<3



hoppas att jag vinner ti-hi
gå in på denna blogg om du vill också ha chans att vinna :
http://www.ekke.se/vinn-en-biobiljett/
jag ska också länka till
http://proxified.se/
du kan surfa anonymt!!






ska se!



kunde inte blogga igår eftersom jag var hos sötaa alma!<333 vi hade jätte roligt! vi bakade rocky road godis och är ett tips till dem som vill ha en kaloribomb! haha ;) nej, men det är typ marshmallows, nötter, dumle och choklad blandad i en röra typ ! låter kanske lite skumt sådär :S men gott :)



imorgon är det fredag och då ska jag träffa söta alma!! har inte träffats på länge så det var nog dags! love U !!
<3<3
fredag är alltid en bra dag, vare sig man är trött eller inte ;)
<3



jag kanske har lagt upp den här låten tidigare men ack så fin den är, hon lägger ner sin själ och sjunger ut allt vad hon kan, det är musik! kan inte få nog av denna låt!! 



idag efter SO gick vi till simningen och skulle simma 200 meter och rädda en person från en livboj, och efter det gick vi till äverntyrs badet!
Nu tänkte jag plugga spanskan, har spanska prov imorgon! wish me luck! :)
C U later bitches ;)
^^



idag var det skola ju, det var jobbigt att stiga upp och jobbiga lektioner men det var kul att träffa kompisar<3
här är vad jag hade på mig idag :P
tjocktröjan är från Hollister! :) <3



sorry att det inte blev någon bra update men jag har pluggat hela dagen idag. igår var jag  ju och kollade på tintin med familjen, den var asrolig som man dog, jag är ett fan av tecknade filmer ;) filmen kan verkligen rekommenderas och om ni tror att det är en barn film så är det verklligen inte det, jag såg mest vuxna där :) hihi ^^
idag har jag som sagt pluggat lite So, musik och spanska och det är hemskt att plugga på helger :(
men imorgon är det skola och that sucks!



nu ska jag gå ock kolla på bio! syns :) bjussar på ego bilder så länge ;)
<3






nu är det fredag och ska äta lite godis ;) jag är sockerberoende nu igen. innan sommaren så åt jag knappt något sött men efter sommaren har det blivit en dålig vana att äta sötsacker ofta, jaja, man lever bara en gång ;)



Just nu läser jag den nya vecko revyn! fick ett fint läppglans också <3 ;)




http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.