hade lite lockar i håret idag,
haha^^ful bild på mig! lockarna syns inte så mycket på denna bild.
hiss eller diss??






jag gick inte till någon brasa i år. Första gången! men jag orkade inte och kolla på en brasa, vad är meningen med det? man har ju sätt så många majbrasor redan så man vet lixom hur det är. Sedan brukar det vara jätte mycket folk så man ser inget. kanske går nästa år. majbrasor är väl till för ett tecken att våren är här eller något. Grönan öppnade idag! wihhu! en ny bergdalbana i år som heter twister. den måste jag prova! '
EN BILD FRÅN GOOGLE



hela denna dag måste jag plugga till SO provet. vi ska lära oss bibeln! fett jobbigt ju. Jag hatar att plugga till prov på helger men, men. Ibland så måste man. gud, jag orkar inte! jag tycker på helger så ska man vara fri från skolan och plugget. det är två dagar i veckan så man kan ta lite lungt och sova! men det tycker inte lärarna, nej, nej! här ska man få plugga och slita! :'(




MISSTÄNKT BOMB PÅ ÖSTEREMALM

Polisen spärrade av ett område på Östermalm i centrala Stockholm sedan ett misstänkt föremål hittats utanför en bank.
– De har anträffat ett föremål som man tycker är lite märkligt placerat, under en papperskorg vid bankomaten, säger Sven-Erik Olsson vid Stockholmspolisen.Larmet kom klockan 12.14 och flera gator runt banken är avspärrade.
– Man jobbar med att undersöka föremålet. Vi har bombtekniker på plats, säger Sven-Erik Olsson.
En bombrobot kunde klockan 14.43 föra
bort det misstänkta föremålet och avspärrningarna hävdes.
kommer från expressens website.
Foto: Janne Åkesson/Swepix



Veckan har gått jätte snabbt ^^ känns som om det är torsdag imorgon. Skönt med helg<3
på rasten så hade jag och frida en "catfight" alla killarna ba: catfight! catfight!
jag ba "no way dude!" haha^^ hon drog mer min tröja också ! haha^^
stackars frida också, jag kanske råkade putta lite för hårt. sorry <3
och om du läser detta emelie, sorry att jag drog ner din tröja! :) <3
hade på mig en ny tröja från weekday
kommer kanske inte blogga mer idag för jag måste plugga spanska, har nämligen ett spanska prov imorgon:0



denna klänning är från monki och blir veckans plagg. Denna ursöta klännigen kan man ha på sommaren :)
när du har klänningen så kanske du kan ha något på dig som är en starkare färg än klänningen, som till exempel en stark rosa eller blå färg, för att klänningen har ganska svaga färger. Blir din på monki för 300 :-




förra veckan var det asvarmt och man kunde bara gå i shorts och linne, ta en glass i det fina vädret och ligga och sola ^^det var sommar! men nu har sommaren gått bort och nu kommer våren fram igen. Nu är det lite blåsigt, kommer regna på måndag  och bara runt 10-14 grader :( det är vår enligt mig i alla fall^^ jag vill ha tillbaks sommarn!
^^
idag på väg hem så var det 14 grader. ser ni måndag, det ser ut som om det kommer snö,regna! !! whata pip!!!!
8 grader!  då måste man ha typ värsta overollen och mössa  & vantar, ja hela rubbet! :0  haha ;)



detta hade jag på mig idag



ska börja med en ny katergori som heter "veckans plagg". det betyder att jag ska visa upp ett plagg som är mode eller fint eller som passar bra med något  och då så kommer jag visa detta. alltså  det allra finaste plagget under veckan :)
...
kommer börja imorgon antar jag så håll utkik :) hoppas ni tyckte att den låt bra :)
...
ni kanske inte fattar så mycket men ni kommer fatta när jag börjar göra "veckans plagg" inläggen



..
glömde visa denna bild på påsken :)



bild jag tog när jag var ute på promenad. det kom mig och tänka på att våren är kvar fortfarande. förra veckan kändes verkligen som sommar!



Det jag tycker är väldigt roligt är att cyckla. det är mycket roligare än gå eller springa. Tycker inte ni det?  men lixom att  åka jätte snabbt i en nerförsbacke och bara känna den svala vinden så ditt hår flyger. sedan går det mycket snabbare att färdas med cycker än att gå för då kan man komma till platsen ( om man nu ska till någon plats ) mycket snabbare och att cyckla är motion ^^ :P så det är lixom allt i ett. 7 flugor i en smäll haha ^^






tycker inte ni att lovet har känns som sommar, man tror att det är sommar lov så man kan inte föreställa sig skola imorgon. Måste somna tidigare än jag har gjort den senaste veckan. tråk-.-' men om man tänker efter så är det runt 4 veckor kvar tills juni ^^och i juni så slutar vi ^^
aja, jag vet att jag inte har gjort några "roliga inlägg" denna helg, för jag har haft fullt upp så här kommer en liten rolig historia
.......
"karlsson stod och spolade av sin lilla Fiat när grannen kom och la
en tröstande hand på hans axel
- Det är ingen ide att vattna den, den blir inte större."
........
okej, den var inte så rolig men den får duga =P



en ny serie som jag kollar på datan heter HELLCATS! den är jätte bra och en serie som alla måste se. Det är ungefär som glee fast man inte sjunger. Det är ett gäng cheerleaders på ett universistet och så händer massor av saker!
om ni vill se hellcats ( hela säsongen!) tryck här
den är jätte bra verkligen! ett tips för dem som vill kolla på en ny serie :) <3<3<3<3
^



hahah^^ en klockren bild! :)
haha, det är sant!



sorry för den usla uppdateringen men har inte haft tid idag. vaknade ungefär vid 11 och sedan så gick vi på en promenad längs djurgården och tog fika, sedan har jag pluggat och gjort färdigt mitt engelska assesment, du vet dän dära three wishes. ( monkey paw )
så nu är den klar!
imorgon ska jag plugga lite till spanska provet ^^ har inte pluggat ingenting på lovet, har haft fullt upp med andra grejer så jag har inte hunnit. när det är fint väder så har man massor av grejer att göra :)
1 dag kvar till skolan börjar, kul och se mina vänner, har inte sett dem under lovet :'( snyft, snyft. haha ^^ ;)
bloggar mer imorgon ^



jag önskar alla läsare en trevlig påsk :)
ät mycket godis och gå ut i det fina vädret ! ¨




i söndags så var jag hos alma och tog upp studsmattan :) 
det var jätte kul att hoppa, dels för jag inte har hoppat sedan förra sommaren :() Här kommer det lite bilder när jag hoppade! :)
vi sprutade vatten på varandra så vi blev helt blöta, det var jätte kul^



här är två klädesplagg som jag har köpt under lovet. Jag har köpt mera men orkar inte visa upp ALLA på bloggen men mera grejer jag köpte  kommer upp på bloggen när jag har på mig klädesplaggen :) 
tunika och linne från ginatricot : )
som sagt, så är inte det allt, jag kommer visa upp mer sen :)



idag gick vi på en 4 timmars promenad så det var ganska jobbigt men med en mjukglass och en choklad brownie så  blev det  inte så jobbigt ;)
vaknade runt  halv tolv så det blev inte så mycket dag idag, så dagen gick snabbt :) men sen ska vi grilla ute idag så de blir mumsigt :)
här är min outfit for the day :)
shorts från zara
linne från weekday
tröja från hm.
väska från belle



hej, sorry att jag inte har bloggat men har inte hunnit :o
jag har lovat att jag ska visa min nya frisyr, så här är några bilder på mitt hår :)
vad tycker ni ?
jag både tonade och slingade och klippte :)
OBS! det ser finare ut i verkligheten ;)
vad tycker ni??? :D
FÖRE!



ursäkta att jag inte har bloggat, men gick ju till frisören och det tog över tre timmar, efter det så var klockan typ 6 sedan skulle jag gå ut med smiley och sen gick vi till Cassi. så jag hann inte blogga! men det kommer bilder imorgon hur mitt nya hår ser ut! jag blev jätte nöjd^^




idag ska jag gå och klippa mig hos björn axen, jag vill färga håret lite ljusare till sommarn och sen kanske jag ska klippa lugg???
jag vet inte om jag kommer passa i lugg? men vi får se hur det blir.
det är så svårt att bestämma mig om jag ska klippa lugg. Jag har lixom sparat för att inte ha en lugg, tänk om man klipper, sen blev det inte fint :0
+.+ Jag ska försöka göra före och efter bild^^



jag har alltid trott att ordet playboy var ganska modernt och förr i tiden så använde man inte det. Men där hade jag fel. Jag läste en gammal kalle anka tiding från 1900- talet och så hittade jag det i tidningen, Jag trodde aldrig att namnet skulle användas i en tidning som barn läser i, det var ganska kul ändå för Gullan skrek på joakim att han var det ^^ och det är udda :)
------------------------------------------------------------------------
hahah^^



kommit hem nu från shoppingen :) köpte jätte fina grejer, som ni ska se när jag har på mig dem nästa vecka^^
jag köpte enbart sommarkläder eftersom nu börjar ju shorts och linne säsongen^^



hinner inte blogga, för nu måste jag göra mig i ordming. ska snart gå ner till stan och kolla lite i affärer. Det är fint väder idag, så det är ett plus^^ bloggar mer när jag kommer hem :)



det var en skön dag idag. vi gick tilll djurgården och hade med sig fika och en filt sen solade jag i två timmar,brunare blev jag inte, men skönt var det! det var länge sedan man kunde sola i linne och shorts. Det är ju typ  sommar nu känns det som! i januari så trodde jag aldrig att värmen skulle komma, men nu kom den ^^ i alla fall, så var det skönt och bara ligga där i solen^^måste göra det oftare ;)
hade solglasögon för första gången detta år :)



i lördags så var jag med alma och det var jätte varmt! det behövdes bara shorts och ett linne! :)
vi hade jätte kul!
vi gick runt medborgarplatsen och shoppade lite, biler på det jag köpte kommer sedan :)
sedan spelade vi cybertown! askul :D
sedan sov jag över hos alma!
här är några bilder från lördags :)
alma<3
almas sko ^^



här är lite snygga bikinasar som jag tänkte visa upp^^
vill ha!

bikisarna är från hm och bik bok!



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.