here are some songs biaaaatches



idag var jag på grönan!! skit fint väder och perfekt dag att gå till grönan! såg massor med kända bloggerskor, som keela och epicfaiil! såg även två från lets dance! vi hann med massor med roliga grejer, dock var jetline stängd:( extreme och tilt är fortfarande mina favoriter :)
jag och julian :)
super goda mini marshmallows från ben and jerry, cookie dough, chocolate fudge brownie, vanilj.







hej hej! nu är jag äntligen tillbaka! anledningen att jag inte bloggade var för att jag åkte till paris över påsklovet och hade ingen tid att blogga helt enkelt, sedan efter paris så blev jag sjuk. och sedan dess har jag haft mycket plugg!

Paris var helt underbart! mycket gott och mysiga cafeer! det är så mycket att se, notre dame, eiffel tornet, champs elysees, etc! det var så kul och roligt! vi gick upp på eiffel tornet och det var världens utsikt, dock var det väldigt dimmigt när vi gick upp så vi såg inte så mycket. Det var cafeer överallt med macaroones och gosaker! vill tillbaks!
jag har tagit mer än 600 bilder! tänkte göra i delar, så del 1 kommer imorgon eller i övermorgon! :)
bild från paris!



Glad påsk alla mina läsare! hoppas ni har haft en skön morgon och äter mycket godis nu :) Idag ska vi gå till farmor och farfar och fira påsk, åsa ( min faster ) kommer också!!! efter frukosten så letade jag efter påskägg, det är ju tradition såklart ^^ Fick ett stort påskägg fyllt med godis och 3000 kronor! Bra morgon!
packade inte igår, hehe..  Men jag måste göra det nu verkligen! :D
-------------------
I torsdags så såg jag massor av söta påskkärringar, väckte många gamla minnen, kommer ihåg att när jag var liten så vågade jag inte gå påskkäring så johanna ( min stora syster ) fick gå och hon va lixom 14 år! Haha, stackars henne men super snällt!!! <3 <3
Det var lixom värste högtiden när man var liten, man gjorde påsk pyssel, gjorde stora kycklingar och kort i skolan, pyntade hela huset och klädde ut mig til påskkärring!



idag är det fredag och ingen skola för det är röd dag men nu börjar påsklovet!! på söndag åker jag till paris!! har längtat så mycket ! ska börja packa idag och helst vara färdig med det, hellre att vara för tidig med att packa än att packa i sista minuten när  klockan är 11 på kvällen och kan inte välja vilka skor man ska ta med ;) alltid när jag ska packa så packar jag i för mycket kläder och det slutar med hela garderoben men jag ha beslutångest, haha men jag tycker om att packa, det får mig att tro att det är sommar ^^

kollade nyss på en jätte bra film som heter the sitter! kan rekommenderas :) nej, nu får jag gå upp från sängen och packa, ska nämligen till morfar idag också på eftermiddagen.
(bild från google )






Igår så skrapade jag lott och jag visste redan att jag skulle förlora för jag vinner aldrig!!! Verkligen aldrig typ ! Blev så glad och sprang runt i hela huset och ba: "jag vann ! Jag vann !" Haha, vann 50 kr bara men vann ju något och det är alltid kul att vinna ju ! :)

Bilder på mitt nya hår får ni snart , när jag orkar ta bild på mitt hår haha ;)





Är hos Björn axen nu och klipper och färgar mig ! Slut resultatet får ni se sen när jag är klar :)




imorgon slutar vi halv 11 som ska bli så skönt!! en vecka kvar tills jag åker till paris!! längtar!!! <3 <3 <3
nu ska jag hitta kläder som kommer ta ett år så ska ju börja tidigt ;)



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.