Angående uppdateringen.... Jag har inte haft tid idag och uppdatera  och  kommer förmodligen inte blogga  imorgon :S idag var jag med emelie i stan och köpte present till Frida, vi hade jätte kul <3 vi gick åt glass, satte oss ner i kungsträdgården och njöt av det fina sommarvädret som har kommit till stockholm.
imorgon så har Johanna student och vi kommer ha ett stort firande här som jag måste vara med på, hela släkten kommer och allt, men jag kommer försöka blogga  ^^
ooh juste idag gick jag till frisören och klippte bara min lugg, tog bara tio minuter :)
fina emelie :D ^^



för ganska länge sedan så skrev jag om "bacontandkräm" Men nu finns det även som du kan köpa en "bacontvål"
Nu kan du lukta bacon på dina händer hela dagen lång. Om du blir hungrig så kan du lukta på dina händer och drömma dig bort till baconlandet, skulle aldrig vilja ha en sån doft på mina händer, jag föredrar fräsha dofter som citrus :) men det skulle ändå vara kul och prova Bacon tvålen :)
du kan köpa den här :)
:)



Det är första dagen på länge det är soligt och varmt, lite blåsigt bara men så negativ får man inte vara hihi^^
:P
idag gjorde jag samla varv, fick fem varv! :D några sprang hela tiden, som Andrew! hur kan man springa frivilligt i en timme! och han var knappt trött efteråt. Det är typ copper gånger hundra, då har han inga problem med ett cooper test inte ^^



igår gjorde jag naglarna men jag hade ganska brottom, så gjorde bara ganska enkelt, en fin blå färg som påminner mej om sommar och det  grekiska blåa vattnet.. :)



måndag, en dag närmare till  vi har fem dagars lov :) :D :D :D :D !!!!!
dagens look :)
  • kofta från HM
  • byxdress från BikBok
  • leggings från Ginatricot
svart ögonskugga från dior
slänger en bild på smiley som jag tog i helgen :)



ville bara tipsa er om en bra film som heter beastly som jag såg tidigare idag, filmen var jätte bra tyckte jag. Filmen är baserad på skönheten och odjuret, gjort om den till en modernare, nutida form och dem har lyckats jätte bra tycker jag. :love:
Handlar om en kille som har allt,  rik, snygg ovs. En dag så blir han förhäxad av en tjej ( häxa ) . Han blir jätte ful och om inte någon kommer älska honom som han är så kommer han vara så ful hela livet. Han har ett år på sig.
Se trailern :thumbup:



igår var vi på en skärgårds mässa på djurgården, det fanns massor av fina båtar och en stor båt som man kunde gå in i och kolla. Det fanns också en ambulans som man kunde ta TBE spruta ( mot fästingar ) Jag behövde påfyllnig, först ville jag inte ta, men sen så var jag tvungen att ta. Jag som är så rädd för sprutor vågade! jag vågade ta en spruta! ahha^^ men nu gör det ont efterår :( ^^
Det fanns Brända Mandlar där också, oh, gud vad gott det är. jag älskar brända Mandlar, Så fort jag ser Brända mandlar så köper jag. synd att man inte kan göra hemma :(
by the way, idag är det morsdag ju, vad gedde ni till era mammor-
själv gedde jag detta med text bakom, insperation kommer från KANDEE




eftersom det är snart sommarlov tänkte jag visa upp produkter som skyddar din hud mot solen. :) ^^
När man solar, ska man alltid ha soldkyddfaktor för att skydda din hud mot den starka solen.
Förra året så tog inte jag någon solskyddfaktor på ansiktet i några dagar, för jag tyckte att det inte behövdes, men jag brände hela mitt ansikte så all min bruna färg på ansiktet blev som prickar och det flagade och såg jätte fult ut. Så nu i år så ska jag vara jätte noga med det, det är också bra att ta aftersun produkt för att lugna ner huden. detta gör så att färgen håller sig längre :)
detta produkter kommer från Hawaiian tropic och kan köpas från kicks
detta stärker färgen så du får mera färg!
det är även viktigt att skydda läpparna
när man börjar sola så kan man använda en starkare solskyddfaktor för att din hud är inte van att ta emot solen, det är därför dem första dagarna du solar kan du bli lätt bränd, men efter ett tag kan man använda en lägre solskyddfaktor :)



har ingenting att göra idag, kanske ska gå in till stan och köpa present till johanna för studenten. sedan måste jag städa mitt rum EXTRA nogrannt för när johanna tar studenten så kommer hela släkten här och då måste jag ha det rent :(
när man städar så brukar jag lyssna på musik, detta är en av dem låtarna som jag lyssnar på :)



hur jag sminkar mig.

"tänkte visa er  hur jag sminkar mig på en vardag, jag sminkar mig olika varje dag, så detta är inte varje dag"

"detta är det första steget jag gör, jag börjar med en återfuktings kräm"






"sedan tar jag en puder conccealer för att täcka som porer, mörka ringar osv. detta sminket jag använder är från
ID bare minerals och jag rekomenderar alla att köpa det, det är lite dyrare än andra sminkprodukter men det är det värt, om man köper ett idpaket som kostar runt 1000 kronor så räcker det länge!<3 :D"


sedan...

"jag tar en liten borste som jag jobbar med pudret"



sen tar man puder foundation som man tar runt hela ansiktet, jag brukar använda light för min hud är ljust, det beror på vilken hudfärg man har på ansiktet


"man häller i lite puder under locket och tar en ganska stor och volymig borste, sedan tar pudret i borsten och sätter borsten på ditt anskikte lite lätt och snurrar, så får du ett fint lager"



om man vill ha en liten piggare ansikte kan man ta en brun rouge.

man tar en liten lättare borste och sätter på ansiktet där man vill ah det, själv tar jag på kinden, näsan och hakan, om man tar rouge på näsan och hakan ger det en illusion att dem ser mindre ut"



sedan tar jag ett puder som heter "mineral veil " och ger den PHOTOFINISH look som man vill ha, man ska alltid sluta med detta.


sedan tar jag lite vit kajal från HM att sätta under ögonen, då ser det ut som man har större ögon.


sen sätter jag en kajal från dior på franslinjen, jag också förlänger franslinjen, för att göra större ögon.



sen slutar men med mascara!



KLAR!





peww! detta tog lång tid! ta bilder, redigera, skriva, sätta in..... :thumup:



hade cooper test idag och det var asjobbigt.

Jag var inte så nervös inför detta för betygen har redan sätts in. men jag ville ändå klå mitt förra cooper. Första varvet är alltid jobbigaste, det andra kommer man in i en rytm och man typ "glömmer" bort att man springer. Men skönt nu är det äntligen över! :D
aa, nu är det bara tre riktiga skoldagar kvar, sedan har vi 5 dagars lov!


vad ska man göra imorgon då?? jag har ingen aning, slappa eller gå in till stan???



"äntligen har den kommit,räddningen för alla stadsbor som längtar ut på landet. Ladugårdslukt på burk!
tänk så fint, nu kan stressande storstads människor öppna en burk kolukt på bussen, i skolan eller på kontoret och sprida lite lugn och lantlig stämning- frågan blir hur populärt det kommer bli??? "
; )
källa :http://www.stallduft.de/



Har ni märkt att tiden har gått snabbare och snabbare för varje år som går, veckorna är som dagar nu för tiden. Tiden bara åker förbi genom livet.
från julen tills nu så har tiden gått jätte snabbt, jag kommer inte ihåg nästan någonting, inga minnen, ingenting...
Det är bra att tiden går fort, men såhär fort, går livet så fort? ett år känns jätte kort nu. tänk på sommarlovet, kommer tiden gå lika snabbt då? tiden är läskig och man vet aldrig vad som kommer hända. tänk på nuet, inte framtiden...



först blev det moln, sedan sol, sen regn och åska BLA BLA BLA OSV!!!!!!
vi kan aldrig ha det soligt i en vecka!!!

nu har det hållits på sådär jätte länge, det började på påsklovet! ( eller sportlovet :S ) sen har vädret ändrats på sig
24/7! kan aldrig vädret hålla sig! varför kan vi inte ha soligt! snart är det juni, ska inte det vara varmt, och soligt?
men NEJ,NEJ!! vi kan inte ha det soligt, kanske någon timme per vecka, det är snart juni ju! förra året, då kommer jag inte ihåg detta, att vädret ska ändra på sig hela tiden, första veckan soligt, andra veckan regn. Förra året, då var ju det varmt  HELA TIDEN! utan att ändra på sig, detta är den globala uppvärmningen som ändrar på vädret såhär. VI VILL HA SOL... LÄNGE!




jag tycker det är sjukt snyggt att ha någon accesoar när man går runt i bikini :) för annars kanske det känns lite tomt :S .... :love: :thumbup:
då kan man kanske ha något armband, eller något som inte förstörs av vattnet, som kan vara där när man både solar och badar :D
tyg armband är ju jätte roligt att ha, för där sitter det fast och man kan ha dem hela sommarn, utan dem förstörs elller tar av dem.. eller så kan man ha vanliga armband som inte förstörs av vattnet och som sitter ganska hårt eftersom då ramlar dem inte av, just nu finns det jätte snygga armband på HM, såna som man kan ha när man badar :P
detta köpte jag i helgen och kostar runt 30 kronor, tror jag ;) finns i flera färger :) :) :) <3<3



helt plötsligt forsade det ner vatten från himlen! det bara kom på en sekund, poff,så var allt där haha^^
jag gillar när det regnar och åskar och man är inomhus och hör regnet komma och brullet brulla! haha^^:S
idag är det onsdag, imorgon, torsag, i övermorgon fredag, sedan kommer lördag, söndag, efter det måndag, tisdag..ONSDAG! fett skönt, sista skoldagen på hela året, sedan har man studiedagar fram tills på tisdag, sedan slutar vi på torsdag, OMG! sommarlovet är ju snart här :thumbup:
;)
<3
här är dagens malooki :)
svart-vit randig t-shirt från H&M
tröja från H&M
:love:



:)



igår tog jag ledigt från skolan eftersom jag hade tandläkare mitt på dagen så jag skulle inte hinna åka fram och tillbaks. 
efter tandläkaren så gick vi och köpte ett par fins sandaler och ett par skor som jag fick från mamma :) <3<3
klänning som jag kanske ska ha på skolavslutningen, kommer från shestore :)
sandaler som man kan ha på sommaren, kommer från ecco :)




i lördags så handlade jag bikinisar:) jag behövde verkligen nya bikinisar, förra året köpte jag jätte fula, haha^^dålig smak jag hade på den tiden asså, haha :) ^^
samtidigt köpte jag lite nödvändiga grejer till sommaren!
strandväska från HM
rosa shorts och linne från ginatricot.
linne från ginatricot som jag hade på mig idag :)
det finns jätte fina kläder nu på ginatricot, som linnen, shorts m.m! så passa på nu innan alla snygga kläder tar slut  ;)
två söta bikinisar från Ginatricot :)
sedan köpte jag lite annat som trosor och strumpor, pennor, block m.m men det kanske inte så kul att visa? haha :)
^^



det har varit jätte låg update men har inte haft internet här hemma :) men nu har jag, så äntligen kan jag börja blogga :)
ska både berätta vad jag gjorde i lördags och igår, eftersom jag var hemma från skolan igår, men det kommer i nästa inlägg :)



.



idag va frida och jag hos emelie och hade en jätte rolig dag tillsammans, vi vi gick ner till ett badställe och tog årets första dopp, det var inte såååå kallt som jag hade tänkt mig...
det var jätte roligt, jag som älskar att bada :)
det kändes verkligen som sommar när man hoppade i, solen sken och man åt glass, kan det bli bättre än så?? :)  <3<3<3<3<3
hade min nya bikini på mig idag också, mer bilder om den kommer sen :)
love you guys<3











hej svejs i stugan :) jag är hos emelie och har käkat god korv och nu ska vi till bryggan, bilder kommer upp senare, kommer också berätta vad jag gjorde igår eftersom jag gjorde inga inlägg igår, men som sagt, kommer berätta mer sen, cha cha <3 :)



om du läser detta emelie, så måste du messa mig nu :)



det är jätte coolt att vara vig och det är jätte kul att va det också, men ibland kan det gå lite över gränsen, från coolt till ....äckligt. när man är JÄTTTTEEE, och då menar jag JÄÄÄTTEE vig så man kan böja allt i hela kroppen kan det se lite äckligt ut, ungefär som denna video nedanför....



har hittat en urgullig tjej som är 11 år och sjunger as bra :)

denna otroligt talangfulla Maddie Jane, som sjunger som hon vore 20. Det som är kul
med hennes youtube klipp är att från en 11 åring fick man se henne först sjunga på youtube tills en 12 åring, det roliga med det är att hon har förändrats och blivit mycket starkare inom sig, här slänger jag upp en video när hon var 11 år och en video när hon är 12 :) checka in låtarna everyone!
här är hon 11 år
här är hon tolv år, denna låt är mycket bättre tycker jag :)



shit vilken snygg bikini, måste gå ner till stan och köpa denna imorgon!
kommer från kappahl
tips till alla som vill köpa bikinisar: på H&M finns det jätte söta bikiniar som har ett lågt pris, bra va?!
sen finns det bikinisar på nästan alla klädaffärer nu, så det är bara välja och vraka :)
must bye this!



leker med kameran lite ;) jag bjussar på detta bilder, det är inte ofta ju :) haha^^



en låt som är skön att lyssna på :)



det var jätte fint väder på länge! :) asskönt var det :) nu har alla prov slutat, inga mer läxor, inget mer stress :)
omg, shit vilken feeling, tänk dig, inget mer plugg, fick tillbaka science provet, fick mvg! glad över det också :)
försej har jag ett litet mattequiz på torsdag men det kan jag plugga lite på onsdag :)
glass tog jag också efter skolan :)  men frida var sjuk idag :(
cha cha bloggen!



denna grej vill jag ha! perfekt att ha mobilen för att spela, skriva, speciellt är den väldigt roligt utseende :)
bra att ha som villäge när man inte använder den också! check it out :)
ni kan kan köpa den här



http://www.facebook.com/
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· April 2014 · Mars 2014 · Juli 2012 · Juni 2012 · Maj 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februari 2012 · Januari 2012 · December 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · Augusti 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Maj 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februari 2011 · Januari 2011 · December 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010 · Augusti 2010 · Juli 2010 · Juni 2010


KATEGORIER

· Allmänt · Nikon D3000 foton · Paris 2012 · USA 2010 · bilder på.... · dagens låt · dagens outfit · dagens sötis · gott och blandat · hiss eller diss? · hur skulle kändis se ut utan smink? · mattan bakar! · mattans nails · mattans tips · roliga grejer · roliga historier! · shopping/mode · ur min body shop advents kalender · veckans plagg · veckans video

LINKER

· anna och werros blogg · atosa · jossan · juni · twilight · vampire diaries

DESIGN

Designet er laget av Katrine.